Θετικός στον κορονοϊό ο αντιδήμαρχος Δήμου Τανάγρας Γιώργος Βουγέσης

Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε ο αντιδήμαρχος του Δήμου Τανάγρας, Γιώργος Βουγέσης, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα,με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του αναφέρει: 

Δυστυχώς ο Covid με νίκησε. Έδωσα τη μάχη ως αντιδήμαρχος για την Υγεία και για την προστασία όλων των συμπολιτών μας…

Πάντα για την ασφάλεια των δημοτών, και πάντα σε συνεργασία με το Δήμαρχο και όλο το δημοτικό συμβούλιο, σε απολυμάνσεις, στην καθαριότητα, σε όλους τους δημόσιους χώρους, εκκλησίες, κοιμητήρια, καφετέριες, mini market, super market κλπ…

Τελικά..Είμαι θετικός στον ιό και πρέπει να σεβαστώ την περίοδο της καραντίνας. Θέλω να καθησυχάσω όσους με γνωρίζουν και με αγαπούν, να τους ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον, θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλους όσους δεν πρόλαβα να σηκώσω το τηλέφωνο, ευτυχώς δεν έχω ιδιαίτερα συμπτώματα..

Ασυμπτωματικός… βγήκε όμως θετικό το rapid test, που πραγματοποίησε η περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας το πρωί της Δευτέρας στον Αγ Θωμά στο ΚΑΠΗ όπως και θετικό βγήκε και το μοριακό τεστ που έκανα για τα αποτελέσματα του οποίου ενημερώθηκε σήμερα..

Για αυτό άλλωστε και λίγο καθυστερημένη ενημέρωση, αλλά όπως όλοι καταλαβαίνουμε έχουμε οικογένεια που νομίζω ότι προέχει η ασφάλεια της…Ενημερωτικά … όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου από την Παρασκευή 22/01 ως και την Δευτέρα 25/01 έχουν ενημερωθεί προσωπικά!!!Σας ευχαριστώ από καρδιάς!!!!

Σχετικά